O podjetju


Plan-net solar d.o.o. je podjteje za izgradnjo vetrnih elektrarn in je vodilno podjetje za izgradnjo vrhunskih sončnih elektrarn v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti.

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI, lastno težko mehanizacijo in izkušnjami.

Kakovostni sestavni deli vetrnih elektrarn in odgovoren ter visoko usposobljen strokovni kader se rezultirata v vetrnih elektrarnah z najvišjim donosom. Podjetje Plan-net v svoji dejavnosti Solar ponuja izgradnjo sončnihe elektrarn, v dejavnosti Električna vozila ponuja prodajo električnih skuterjev in avtomobilov, v dejavnosti Plan-net Polnilne postaje pa prodajo polnilnih postaj. Skupino Plan-net odlikujejo celovito, visokokakovostno in hitro opravljene storitve ter vpetost v uresničevanje globalne spremembe spoštovanja narave.

Poleg izgradnje vetrnih elektrarn vam nudimo tudi:

  • Postavitev sončnihe elektrarn na ključ - PLAN-NET SOLAR
  • Projektivo in izvedbo elektroinštalacij - PLAN-NET
  • UPS naprave - PLAN-NET
  • Električna vozila - PLAN-NETEV
  • Polnilne postaje - PLAN-NETPP
  • Klimatizacijo - PLAN-NET

Naše prednosti so dolgoletne izkušnje na področju izgradnje sončnih elektrarn, elektroinštalacij, UPS-ov in električnih vozil. Ponujamo vam celovito rešitev - od idejnih izračunov, prek projektiranja in financiranja, do končne izvedbe in kasneje vzdrževanja. Skupaj z zanesljivimi dobavitelji vam zagotavljamo vrhunske tehnološke rešitve, ki zadovoljijo vsako željo in idejo. Sklepanje dolgoročnih partnerstev z dobavitelji nam je omogočilo kakovost povzdigniti na najvišjo raven. Naše vetrne elektrarne zagotavljajo najvišji izkoristek, najvišje donose in posledično zadovoljne investitorje.

Plan-net solar d.o.o.

Kamnik pod Krimom 8B
  1352 Preserje
+386 1 363 31 31
info@plan-net-solar.si
 
 
 

18. sep. 2013
Sončne elektarne Plan-net solar na sejmu MOS
Sončne elektrarne Plan-net solar in celovito ponudbo Plan-net smo predstavili na 46. Međunarodnem ... Več...
 

18. sep. 2013
Premierka Republike Slovenije mag. Alenka Bratušek obiskala sončne elektrarne Plan-net solar
Premierka Republike Slovenije mag. Alenka Bratušek je obiskala sončne elektrarne Plan-net solar na... Več...

 
     
 
sončna elektrarna    
fotovoltaika
Obiščite tudi
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja lažje uporabe spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Zavrni piškotke.